maanantai 9. kesäkuuta 2014

Hyppykuvia

Monisssa kunnissa olen pysähtynyt ja viihtynyt paljonkin, joissain vähemmän. Kaikista ei ole vinkattavaa ja seuraavat kuuluvat valitettavasti niihin.

Elokuu 2007.

Simo ja Sievi ovat jääneet omalla kartallani vain läpiajokunniksi. Nämä on kuvattu samalla reissulla Pohjois-Norjasta palaillessa ja ovat käynnistäneet hyppykuvien "sarjan".

Kun kuvia on jo kaksi sataa, kävi jossain vaiheessa melko haastavaksi keksiä uusia poseeraustapoja, varsinkin, jos kyltin vieressä ei ollut mitään erikoista maastonmuotoa tms. Näin alkoi syntyä sarjoja, joissa kyltillä tehdään sama juttu, mutta aina erilailla.

Kuvauslogiikkaamme kuuluu, että kuvia otetaan vain yksi, eikä lähdetä korjailemaan asentoa/ilmeitä tms. Ainoastaan jos kuva on tärähtänyt tai pimeä, on otettu uusi. Monet kuvat ovatkin mielestäni huonoja kuvia minusta, hyppy ei osu kohdalleen, näkyy jenkkakahvat tai näyttää muuten typerältä...Toisaalta on hauska muistella, mitä mitäkin kuvatessa on tapahtunut.
Myös Ilmajoki on kuvattu samaisella reissulla ja kuuluu vakioläpiajopaikkoihin matkalla mummolaan. Varhaisin muistoni on valtatie 3 varressa ollut valtava "Kossu iskee superpesistä"-kyltti ja Altian tehtaan siilot. Myöhemmin tutuksi on tullut Etelä-Pohjamaan opisto  sekä opiskeluiaikoina opistojenvälisistä (alkoholinhuuruisista) koripalloturnauksista, että ystävän hääjuhlien pitopaikkana. Koskenkorvalaiselta työkaveriltani ole oppinut myös sen, että siinä on vissi ero onko kotoisin Ilmajoelta vai Koskenkorvalta!

Elokuu 2009.

Kuva on otettu 1-vuotishääpäivänäni, matkalla erään toisen ystävän häistä Hotelli Keurusselkään, jonka nuhjuisehkoa sviittiä en suosittele muille taianomaisesta ensimmäisestä hääpäivästä haaveileville. Toki edellisenä iltana pitkään venyneet häätkin saatttoivat vaikuttaa päivän vireystilaan, mutta noin reipaasti sitä kuitenkin ojan yli kuvassa loikataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti